Knusse familiecamping

Speeltuin

Overal bereik van WiFi

Sanitair met familiedouches

Zwembad met waterglijbaan

Gezellig restaurant met terras

Natuur, rust en gastvrijheid

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN.

REFERENTIES

Onze activiteiten & mogelijkheden

Hieronder vindt u meer informatie en de mogelijkheden van Camping Le Perle.

 1. Camping info

  Camping La Perle beschikt over een zwembad met waterglijbaan. En voor de aller kleinsten is er een speciaal kinderbadje.

  Daarnaast is op onze rustige camping een gezellig restaurant/bar/terras aanwezig, waar u van een heerlijke maaltijd en/of drankje kunt genieten. Vanuit het terras heeft u zowel zicht op het zwembad, de speeltuin en, niet te vergeten, het peuterbad.

 2. Gezinscamping

  Verblijven op Camping La Perle zal, zowel voor jong als voor oud, een verblijf zijn in een unieke omgeving, te midden in de Franse natuur. De combinatie van zon, water, gastvrijheid, rust, kleinschaligheid, gezelligheid en natuur maakt een vakantie op onze camping onvergetelijk.

 3. Onze accomodaties

  U kunt bij Camping La Perle verschillende verblijven huren. Zo kunt u een geheel ingerichte tent huren of een prachtige chalet. Ook beschikken wij over twee verschillende type mobilhomes.

 4. Activiteiten in de buurt

  Er is voldoende gelegenheid om ook actief van uw vakantie te genieten. In de omgeving zijn namelijk veel bezienswaardigheden aanwezig, zoals musea, brocantes, Folklore Festival, weverij (Aubusson), kastelen, Oradour-sur-Glane, Vulcania, wolvenpark en gezellige, middeleeuwse stadjes. Daarnaast biedt de natuurlijke omgeving vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, zwemmen (Lac de Vassivière), vissen en voor geochacing.

   

 5. Reserveringen en meer informatie