Camping Frankrijk

Plezier voor het hele gezin!

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Frankrijk voor heel het gezin? Maak dan nu een reservering bij Camping La Perle. U vindt ons in een van de mooiste streken van Frankrijk, de Limousin. Voor iedereen biedt dit gebied wat wils. Van speelse kinderactiviteiten tot rustgevende bourgondische festivals. Lijkt u dit wel wat? Lees dan snel verder wat Camping La Perle zo bijzonder maakt!

Wat onze camping u in Frankrijk te bieden heeft

Onze camping is gevestigd in het prachtige Limousin. Dit gebied, in het middenwesten van Frankrijk, staat vooral bekend om haar prachtige natuur en heerlijke rust. Dit betekent echter niet dat het geen doldwaze en gezellige familievakantie mag worden! Onze camping biedt namelijk vertier voor iedereen. Zo hebben wij voldoende speeltoestellen, trampolines en een lekkere zandbak. Ook kan uw kroost spelen met onze pony’s en konijnen. Wat zeer gewaardeerd wordt aan Camping La Perle is ons zwembad. U vindt hier een waterglijbaan, een kinderbadje en een peuterbadje. Geniet zelf van een heerlijk diner met echt Frans wijntje in ons restaurant of op ons terras. Ook ‘s avonds kunt u nog tot in de late uurtjes terecht in onze sfeervolle bar. Kortom, kom ook het echte Frankrijk proeven bij ons in de Limousin!

Uw eigen, unieke plekje

Als camping in Frankrijk vinden wij het belangrijk u een echt uniek vakantiegevoel te bieden. Dit creëren wij dan ook op diverse manieren. Zo zijn alle campingplaatsen op onze camping afgebakend met bomen. Op die manier heeft u een echt eigen plekje. Alhoewel, een plekje? Alle plaatsen zijn zeer ruim opgezet. Bovendien is elke plaats voorzien van een elektra- en wateraansluiting. U bent dus van alle gemakken voorzien. Een privégevoel, rust, ruimte, stroom en water. Wilt u toch wat meer Frankrijk zelf in? Kies dan voor bijvoorbeeld de volgende uitstapjes:

  • Breng een bezoek aan de fromagerie
  • Ga wandelen door het gebied Creuse
  • Laat u verrassen op de paardenmarkt
  • Bezoek diverse brocantes en markten
  • Probeer eens een geocache te vinden

Al zin in een vakantie in Frankrijk?

Kunt u na het lezen van bovenstaande ook niet meer wachten tot het zover is? Boek dan nu alvast uw eigen campingplaats op La Perle. Dan weet u zeker straks een heerlijke vakantie tegemoet te rijden! U bereikt ons via telefoonnummer +33(0)555830125. Mailen mag naar info@camping-laperle.nl. Wij ontmoeten u straks graag op onze camping in Frankrijk!