Camping Midden Frankrijk

Boek nu uw vakantie bij La Perle!

Camping La Perle is de ideale campingplaats voor een ieder die de vakantie op een camping in Midden Frankrijk door wilt brengen! De groene, bosrijke omgeving, de moderne faciliteiten en de prachtige bezienswaardigheden maken La Perle letterlijk een parel in Midden Frankrijk! De Nederlandse eigenaren Carola en Roy vertellen u graag meer over de mogelijkheid om hier uw vakantie door te brengen. Vakantie boeken? Neem dan vooraf contact op zodat wij u meer kunnen vertellen over de beschikbaarheid van de kampeerplekken. Wij heten u van harte welkom bij La Perle!

Een pareltje in de regio Limousin

La Perle, letterlijk vertaald uit het Frans: de parel, ligt in het midden van Frankrijk. Deze streek staat bekend om de prachtige natuur. Deze camping ligt midden tussen de bossen, rivieren, beken en het welbekende stuwmeer Lac de Vassivière. De liefhebbers van wandelen, fietsen, kanoën en overige watersporten zullen hier hun hart op kunnen halen. Ook zijn er in deze omgeving van Frankijk verschillende bezienswaardigheden. Denk aan kerkjes, kastelen, sculpturen of een van de Franse festivals. U ziet het: deze omgeving biedt een enorme keuze aan activiteiten, waardoor u er met uw hele familie een onvergetelijke vakantie zult gaan beleven!

La Perle: camping in Midden Frankrijk

Ook op La Perle zelf is er natuurlijk genoeg te beleven! Wij hebben onder andere zwembaden, speeltoestellen, trampolines en een zandbak. En wat dacht u van onze dierenfamilie waaronder onze pony’s en een heus konijnendorp! Zijn uw kinderen zich aan het vermaken? Geniet zelf dan van een heerlijk verkoelend drankje op ons terras of sfeervolle bar. Bij ons proeft u het echte Frankrijk, midden tussen de bossen. Onze camping is tevens kleinschalig van opzet, dus u zult er werkelijk tot rust kunnen komen. Nederlandse eigenaren Carola en Roy zullen u graag meer uitleg geven over La Perle, de streek en bezienswaardigheden.

Meer weten? Wij informeren u graag!

Voordat u uw vakantie bij La Perle gaat boeken, raden wij u aan eerst contact op te nemen. Op deze manier kunnen wij u meer vertellen over de beschikbaarheid van de kampeerplekken en u informeren over de regio. U kunt ons mailen op e-mailadres: info@camping-laperle.nl. Bellen kan natuurlijk ook! Onze camping in Midden Frankrijk is telefonisch bereikbaar op nummer: +33(0)555830125.