Chalet huren Frankrijk

Lekker veel ruimte

Bent u van plan een chalet te huren in Frankrijk? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Camping La Perle! Ook voor u hebben wij het ideale chalet. Bij ons heeft u de keuze uit twee mooie, ruime en uniek gelegen chalets. Wij zijn gevestigd in het prachtige gebied de Limousin. In het middenwesten van Frankrijk. Lees snel verder welke chalets wij verhuren. Wellicht kunt u bij ons het chalet huren waar u al tijden van droomt!

Van alle gemakken voorzien

Wij vertellen u graag wat u bij ons kunt huren aan vakantiehuizen. Wij bieden twee chalets aan. Het eerste draagt de naam ‘Danique’. Dit chalet is geschikt voor zes personen. Het is ons luxe familiechalet. U bent hier van alle gemakken voorzien. Zo beschikt dit vakantiehuis over twee ruime slaapkamers. Het andere vakantiehuis dat u bij ons kunt huren heet ‘Agréable’. Dit knusse vakantieverblijf biedt plek aan vier personen. Hierin vindt u twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed). Beide chalets beschikken over een badkamer met douche en toilet, een ruime (leef)keuken, een knus zithoekje en een sfeervol terras. Voorzien van tuinmeubilair uiteraard. Wat u ook aantreft bij beide verblijven is het adembenemende uitzicht over het sprookjesachtige Franse landschap. Ziet u uzelf daar al van genieten? Boek dan snel uw vakantie bij ons!

Tips als u bij ons een chalet komt huren in Frankrijk

De chalets van onze camping liggen in de Limousin. Volgens velen een van de mooiste gebieden in Frankrijk. Wij vertellen u alvast graag wat er in die streek allemaal te beleven is. Zo beleeft u alvast wat leuke voorpret op die prachtige reis straks. Als u een chalet gaat huren bij Camping la Perle kunt u van het volgende genieten:

  • Zwemplezier op de camping
  • Lekker veel dieren om te aaien
  • Trampolines en speeltoestellen
  • (Paarden)markten in de omgeving
  • Een echte Fromagerie om te bezoeken

Bent u al overtuigd?

U begrijpt het. Een lekker wijntje op het terras. Heerlijke Franse kaasjes erbij. De mooiste uitzichten. Uw (klein)kind lekker aan het ravotten in de zandbak. Temidden van die prachtige natuur van het Franse Limousin. Klinkt u dit als muziek in de oren? Kies dan voor een uniek, privé vakantieverblijf. Kies één van onze twee chalets! Boek vandaag nog uw reis. Heeft u vragen? Bel dan Camping La Perle op +33(0)555830125. Mailen mag naar info@camping-laperle.nl. Bij ons kunt ook u uw ideale chalet huren in Frankrijk!