Omschrijving camping

Graag zouden wij ons even aan u willen voorstellen. Wij zijn familie Rijkx en komen uit het Bourgondische Limburg. Ons gezin bestaat uit: Carola, Roy en de twee kinderen Danique en Donovan. En natuurlijk niet te vergeten onze kater Nemo, onze papagaai Silver, onze 2 honden Diesel en Gucci en onze 2 ponys Twister en Bonnie Bleu.

Wij heten u van harte welkom op onze “parel”!

Het is altijd een droom van ons geweest om ooit een familiecamping in Frankrijk te beginnen. Met de aankoop van deze knusse camping in april 2007 werd onze droom werkelijkheid. Wij heten u van harte welkom op onze “parel” en hopen dat u mooie herinneringen en dromen mee naar huis zult nemen!

le-perle-camping

Midden in de Limousin, departement Creuse (midden Frankrijk), ligt onze knusse, rustige familiecamping. De camping heeft op 3 ha minder dan 50 intieme, ruime, afgebakende plaatsen (half zon, half schaduw). De combinatie van zon, water, gastvrijheid, rust, kleinschaligheid, gezelligheid en natuur maakt een vakantie op onze camping onvergetelijk.

dfdefe35-dcf8-4dc5-9be0-801ce3a5ed96

Zwembad met waterglijbaan

Camping La Perle beschikt over een zwembad met waterglijbaan. En voor de allerkleinsten is er een speciaal kinderbadje.

169

Restaurant, bar en terras

Daarnaast is op onze rustige camping een gezellig restaurant/bar/terras aanwezig, waar u van een heerlijke maaltijd en/of drankje kunt genieten. Vanuit het terras heeft u zowel zicht op het zwembad, de speeltuin en, niet te vergeten, het peuterbad.

4

SAM_1563

De jeugd

De jeugd hoeft zich op de camping niet te vervelen. Er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig in onze speeltuin. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Lekker spelen in de zandbak of kennismaken met onze pony’s en de konijnen van ons konijnendorp.

omschrijving 10

Adembenemend uitzicht

Het adembenemende uitzicht op de camping! Dit is toch genieten met een hoofdletter “G” of niet soms?

uitzicht test

Eigen stukje paradijs op aarde

Als u op één van de terrassen staat en vervolgens dit adembenemende uitzicht ziet, komt u helemaal tot rust. Ziet u zichzelf al zitten bij dit uitzicht, genietend van een lekker glaasje wijn Dit geeft een heus vakantiegevoel! Even weg van alle beslommeringen en alleen maar genieten van de Franse zon en gastvrijheid.

DSC_0025

DSC_0016

DSC_0015

Op onze camping zijn alle plaatsen afgebakend met bomen. Iedereen kan zo genieten van een eigen stukje paradijs op aarde. Het zijn allemaal ruime plaatsen, geheel voorzien van stroom en water. Kortom, op de meeste kampeerplaatsen beschikt u over een eigen elektra- en wateraansluiting bij de plaats zelf.

EPSN0019

1

2

3

En natuurlijk is uw kleine viervoeter ook van harte welkom op onze familiecamping!