Familie camping Creuse

Onvergetelijke vakantie? Kom naar La Perle!

Voor een ieder die op zoek is naar een familie camping in Creuse, een van de Franse departementen, is Camping La Perle een zeer geschikte plek. Niet voor niets bezoeken vele Nederlanders elk jaar weer de prachtige omgeving van dit mooie Franse deel.

Wilt u uw gezin een onvergetelijke vakantie geven? Neem dan eens een kijkje op onze website en reserveer nu alvast uw vakantie! Wij vertellen u graag meer over deze streek en de bezienswaardigheden en activiteiten.

Voor een actieve of een ontspannen vakantie!

De Creuse, een van de Franse departementen, telt 125.000 inwoners, verdeeld over 260 gemeenten. Dit departement staat bekend om de grote hoeveelheid bossen, beken en rivieren. Een ware oase van rust en ontspanning. Niet voor niets geldt de slogan voor dit gebied: ‘En Creuse, une vie heureuse’. Oftewel: het ware leven in de Creuse! Dit gebied is ideaal voor mensen die er met hun familie een vakantie door willen brengen. Er is genoeg te doen voor iedereen: wandelen, fietsen, bezienswaardigheden bezoeken.. Zowel de liefhebber van sport als van ontspanning kan hier zijn of haar hart ophalen.

Meer over onze familie camping in de Creuse

Wij, de familie Rijkx, zijn de eigenaren van familie camping La Perle. Ons gezin bestaat uit Carola, Roy en de twee kinderen Danique en Donovan. Samen met onze kat, papegaai, honden en pony’s runnen wij sinds 2007 La Perle. Een droom werd werkelijkheid! Sindsdien heeft La Perle verschillende veranderingen en vernieuwingen ondergaan. Nieuwe en betere faciliteiten en activiteiten. Volg onze ontwikkelingen op de voet en houd onze website in de gaten!

Waarom kiest u voor La Perle?

Wat maakt Camping La Perle nu zo bijzonder? Dat zetten wij voor u hieronder op een rij:

  • Knusse kampeerplaatsen, afgebakend voor privacy
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Verschillende bezienswaardigheden
  • Zwembad met waterglijbaan
  • Gezellige terrasjes en gemoderniseerd sanitairgebouw

Boek nu uw kampeerplaats!

Graag heten wij u van harte welkom bij onze parel, La Perle voor iedereen die een heerlijke vakantie wilt beleven. Heeft u interesse en wilt u uw vakantie gaan boeken op onze familie camping? Neem dan contact op voor het reserveren van een kampeerplaats. Wij kunnen u meer vertellen over de beschikbaarheid. Stuur een e-mail naar info@camping-laperle.nl of bel onze familie camping in Creuse op nummer +33(0)555830125.