Familie camping Dordogne

Familiecamping La Perle

Voor een familie camping nabij de Dordogne in Frankrijk zoekt u niet verder. U bent bij Camping La Perle dan aan het juiste adres. Onze gezellige familie camping ligt in het midden van Frankrijk, in de streek Limousin. De streek, het aangrenzende gebied van de Dordogne, staat bekend om haar prachtige bezienswaardigheden, mooie natuur en veelzijdigheid aan activiteiten. In alle rust kunt u bij La Perle van uw vakantie genieten. Ook de kinderen zullen ontzettend veel plezier beleven tijdens hun vakantie. Wacht dan ook niet langer en reserveer nu alvast met uw familie uw vakantie bij La Perle!

Vakantie in Dordogne

Familie camping La Perle is gevestigd in de Franse streek Limousin, aangrenzend aan de Dordogne. Het milde klimaat, de groene natuur en de weelderige rivieren maken deze streek een zeer geliefde plek voor veel Nederlanders. Ideaal voor de liefhebbers van wandelen, watersporten, golfen en kanoën. Er is dus genoeg gelegenheid om uw vakantie met uw familie actief te besteden. Houdt u liever van rust? Breng dan een heerlijke dag aan het zwembad door of breng een bezoekje aan het prachtige rustige platteland van deze Franse streek. Er zijn genoeg activiteiten om ook de jongste bezoekers onder ons te vermaken.

Waarom familiecamping La Perle?

Wat maakt onze familie camping nabij de Dordogne nu zo geliefd onder veel Nederlanders? Niet alleen is La Perle gelegen in een prachtige streek, maar wij zorgen ook voor:

  • Een gastvrije en kleinschalige camping
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Vermaak voor jong en oud
  • Nederlandse eigenaren
  • Kindvriendelijke activiteiten

Hebben wij u weten te overtuigen van het prachtige La Perle? En hebben wij u en uw gezinsleden weten te enthousiasmeren om uw vakantie bij ons door te komen brengen? Wacht dan niet langer en boek uw vakantie nu via onderstaande contactgegevens.

Vakantie boeken in Dordogne? La Perle!

Wilt u uw vakantie gaan boeken bij La Perle? Neem dan eerst contact op met de Nederlandse eigenaren zodat zij u kunnen informeren wat betreft de beschikbaarheid gedurende de periode van uw wens. U kunt een e-mail sturen naar: info@camping-laperle.nl of bellen op telefoonnummer +33(0)555830125. Met La Perle maakt u een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een familie camping nabij de Dordogne!