Familie camping Limousin

Een vakantie voor iedereen!

Wilt u uw vakantie doorbrengen met uw familie op een camping in Limousin? Dan is La Perle uw ideale vakantieadres! Nederlandse eigenaren, prachtige omgeving, moderne faciliteiten en knusse kampeerplaatsen: wat wilt u nog meer? Onze knusse camping is dusdanig ingericht dat er voor zowel jong en oud veel te beleven is. Bezoek een van de prachtige bezienswaardigheden, kom eten op ons gezellige terras of ga wandelen in het mooie, bosrijke gebied in Limousin. Neem contact op als u vragen heeft of uw vakantie al wilt boeken!

Familie camping in Limousin: informatie over de streek

In het mid-westen van Frankrijk ligt de streek Limousin. Deze regio omvat drie departementen. Haute Vienne, Corrèze en Creuse. Als gevolg van het aangename en milde klimaat is dit gebied groen en bosrijk. Kenmerkend voor dit gebied zijn onder andere de roodbruine runderen, de verschillende rivieren en beken en het stuwmeer Lac de Vassivière. Het rustig stromende water is zeer geschikt voor het beoefenen van watersporten. In de omgeving zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Ook de bezienswaardigheden zoals de diverse kastelen en festijnen zijn de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Tot slot staat deze streek bekend om haar verfijnde keuken en etenswaren. Ideaal dus om er een vakantie met uw familie door te brengen! Daarom is familie camping La Perle bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke vakantie!

Goed toeven voor jong en oud!

In 2007 opgericht door de familie Rijkx, is La Perle letterlijk uitgegroeid tot een parel. Eigenaren Carola en Roy hebben La Perle samen met hun kinderen Danique en Donovan van een droom tot werkelijkheid laten uitgroeien. Sinds de oprichting heeft La Perle verschillende vernieuwingen ondergaan. Een ideale familie camping dus! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud en vanwege de Nederlandse eigenaren maakt dat deze camping uitermate fijn vertoeven is!

Reserveer nu uw campingplaats!

Wilt u zelf de prachtige omgeving ervaren die deze Franse streek rijk is? Een heerlijke vakantie beleven met uw gezin? Kom dan naar La Perle. Ideaal voor mensen die het gemak van een Nederlands georiënteerd vakantieverblijf willen hebben. Wanneer u een campingplaats wilt reserveren, is het aan te raden eerst contact met ons op te nemen zodat wij u meer kunnen vertellen over de beschikbaarheid van de plaatsen. Stuur ons een mailtje naar info@camping-laperle.nl of bel onze familie camping in Limousin op nummer: +33(0)555830125.