Familiecamping Frankrijk

Vertier voor jong en oud

Zoekt u naar een gezellige familiecamping in Frankrijk? Dan bent u bij familiecamping La Perle aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in een prachtig gebied van Frankrijk, genaamd de Limousin. Deze streek biedt voor ieder wat wils. Zowel jong als oud ervaart hier pas écht wat vakantie vieren is. Wilt u dat ook? Bekijk dan snel waarom familiecamping La Perle ook uw favoriete vakantieadres wordt!

Waarom kiezen voor een familiecamping in Frankrijk verstandig is

U bent dus op zoek naar een sfeervolle familiecamping. Erg verstandig. Camping La Perle is zo’n vakantieverblijf. Wij bieden u het beste van twee werelden. Uw (klein)kinderen kunnen lekker los gaan op de trampolines, zich uren vermaken in het zwembad en dagelijks hun favoriete dier op de camping knuffelen. U daarentegen komt ook volop aan uw trekken. Wij zijn namelijk gevestigd in Limousin. Dit gebied in Frankrijk staat bekend om haar prachtige natuur. U kunt hier dus weer even echt tot rust komen. Wilt u wat ondernemen? Bezoek dan de nabijgelegen Fromagerie. Of de beroemde paardenmarkt. Of neem wat leuke snuisterijtjes mee van knusse marktjes en brocanterieën. U begrijpt, als u met z’n allen vakantie wilt vieren in het mooie Frankrijk, dan is familiecamping La Perle het ideale verblijf!

Lekker privé én gezellig tussen de rest

Zoals gezegd, onze familiecamping biedt in Frankrijk het beste van twee werelden. Zowel qua kinder- én volwassen vermaak. Maar ook op het gebied van samenzijn. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een rustig avondje met het gezin alleen? Dan kunt u prima nabij uw campingplaats blijven. Deze ruime plek is namelijk mooi afgebakend met bomen. Maar heeft u juist behoefte aan gezellig sociaal contact met andere vakantiegangers? Dan wandelt u gewoon naar het hoofdgebouw met terras. Deel uw ervaringen. Wissel tips uit. En ontmoet nieuwe vrienden. Dit alles kan op onze familiecamping. Hierbij nog wat pluspunten van op onze mooie camping in Frankrijk:

  • Kabelbaan
  • Konijnendorp
  • Jeu de Boulesbaan
  • Zwembad met glijbaan
  • Speeltuin met trampolines

Volgende vakantie ook naar Frankrijk?

Bent u er al uit? Gaat u met uw gezin volgend jaar ook naar dit prachtige land? Reserveer dan alvast een mooie, ruime plaats op Camping La Perle. Voor vragen kunt u altijd bellen naar telefoonnummer +33(0)555830125. Voor wie liever mailt is e-mailadres info@camping-laperle.nl te bereiken. Mogen wij straks ook met u kennismaken op onze gezellige familiecamping in Frankrijk?