Familiecamping Midden Frankrijk

Familiecamping Midden Frankrijk? Camping La Perle!

In Midden Frankrijk, departement Creuse in de streek Limousin, ligt de knusse, rustige familiecamping La Perle. Deze zeer kindvriendelijke familiecamping in Midden Frankrijk heeft ongeveer 50 intieme en ruim afgebakende kampeerplekken. Onze camping is gelegen in het midden van de Franse natuur. Bossen, beken en rivieren zorgen voor een oase van rust. Echter zal het aan activiteiten en vermaak niet ontbreken! Op La Perle zelf is genoeg te doen maar ook daarbuiten zijn er genoeg bezienswaardigheden die zowel jong als oud zullen vermaken. Zon, water, natuur en gezelligheid maken Camping La Perle de plek in Frankrijk om uw vakantie met uw gezin door te brengen!

Limousin: voor ontspanning en inspanning!

Naast het feit dat Limousin, de streek in Midden Frankrijk waar La Perle ligt, voldoende rust en ontspanning biedt, zijn er ook veel bezienswaardigheden. Musea, festivals, kastelen en middeleeuwse stadjes. Die wandelend of met de fiets bezocht kunnen worden! Daarnaast biedt deze prachtige omgeving mogelijkheden om te paardrijden, golfen, vissen en zwemmen. Deze streek wordt ook niet voor niets de groene tuin van Frankrijk genoemd! Moe van een dagje inspanning? Kom dan uitrusten op ons gezellige terras onder het genot van een drankje en geniet van een van onze heerlijke gerechten. Wilt u dit zelf komen ervaren? Boek dan nu uw vakantie op familiecamping La Perle!

Meer over onze familiecamping in Midden Frankrijk

Ook uw vakantie vieren midden in de natuur, op een gezellige camping? Dan is La Perle geschikt, omdat:

  • Onze camping Nederlandse eigenaren heeft
  • Kleinschalig van opzet is
  • Prachtige kampeerplaatsen heeft
  • Activiteiten voor jong en oud biedt
  • In het midden tussen bossen en rivieren ligt

Onze camping is uitermate kindvriendelijk van opzet. Wij informeren u graag persoonlijk verder over onze faciliteiten, activiteiten en natuurlijk de bezienswaardigheden in de omgeving van onze camping.

Reserveer nu uw kampeerplaats!

Voordat u uw vakantie gaat boeken, raden wij u aan even contact met ons op te nemen zodat wij u meer kunnen vertellen over de beschikbaarheid van de kampeerplaatsen. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Wij komen daar zoveel mogelijk aan tegemoet. U kunt ons een e-mail sturen naar info@camping-laperle.nl of bellen op telefoonnummer +33(0)555830125. Wij hopen u binnenkort van harte welkom te heten op onze prachtige Camping La Perle! De familiecamping in Midden Frankrijk!