Bouw restaurant / bar ’07

Bouwwerkzaamheden nieuw restaurant/bar

De zomer (2007) is weer voorbij en de werkzaamheden op de camping zijn weer in volle gang. Ons volgende project is immers het realiseren van een geheel nieuw zwembad en restaurant/bar. Het is de bedoeling om het restaurant zodanig te realiseren, dat men vanuit het terras/restaurant een goed zicht heeft op het zwembad/speeltuin en dat men natuurlijk van het fantastische uitzicht kan genieten. Om al dit te kunnen verwezenlijken, dient er heel wat kap- en snoeiwerk verricht te worden.

Na de graafwerkzaamheden kan dan eindelijk met de bouw van het nieuwe restaurant/bar gestart worden. Eerst beginnen we met de keuken, de toiletten en vervolgens het restaurantgedeelte.

Nu even goed doorwerken, zodat we alles dicht en droog hebben. Je weet immers maar nooit wanneer het weer omslaat.

Het dak zit er op, het isolatiemateriaal is aangebracht, de buitenzijde is grotendeels klaar. Dan kan nu met de afwerking aan de binnenkant gestart worden.

De binnenkant van het restaurant is zo goed als klaar. Hier en daar nog een afwerklijstje plaatsen, nog een likje verf. En natuurlijk………. opruimen, zodat er dadelijk met de inrichting begonnen kan worden.

Het nieuwe restaurant dient natuurlijk voor iedereen goed bereikbaar te zijn. Ook is er al ruimte gemaakt voor de nieuwe zwembaden. Om onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk van de zon te kunnen genieten, wordt er een groot, gezellig terras gemaakt. Gelukkig is het heerlijk weer om buiten te werken. Het is immers 28 ° en dat op vrijdag 22 februari 2008. Hartje winter dus!

Inmiddels is het mei 2008……. en ja hoor…. het NIEUWE restaurant/bar/terras is klaar! In de keuken kunnen nu heerlijke gerechten klaargemaakt worden. En een restaurant kan natuurlijk niet zonder toiletten.

Het terras is en echt plaatje geworden. Vanuit het terras kan men van het adembenemende uitzicht genieten. Een ideale locatie voor ouders….zowel het zwembad, als de speeltuin zijn vanaf het terras te overzien.

En tenslotte onze grootste trots….. het NIEUWE restaurant/bar.  Naar onze mening mag het resultaat er wezen! Dus… kom lekker een keertje eten!