Gezinscamping Frankrijk

Uw gezin verdient het beste

Kijkt u al maanden uit naar een vakantie op een gezellige gezinscamping in Frankrijk? Boek dan nu een campingplaats bij familiecamping La Perle! U vindt ons in een prachtig gebied in Frankrijk; de Limousin. Deze streek biedt plezier voor jong en oud. Iedereen komt er hier achter wat écht vakantie vieren is. Wilt u hier ook achter komen? Breng dan uw komende vakantie door op familiecamping La Perle!

Dit biedt onze gezinscamping in Frankrijk uw familie

Volgens ons biedt een gezinscamping vertier voor jong én oud. En alles daar tussenin. Bij Camping La Perle weet iedereen zich dus ook te vermaken. De allerkleinste vakantiegangers zien we elke dag terug tussen onze dieren. Zo hebben wij een schattig konijnendorp. Uiteraard mag een lieve kat en trouwe hond ook niet ontbreken. Ook onze papegaai krijgt dagelijks veel aanspraak! Misschien zegt hij wel iets terug..! Waar uw kinderen ook erg blij van zullen worden zijn onze pony’s. Om te aaien, te verzorgen en om op te rijden! Maar uiteraard vindt u op onze gezinscamping ook een zwembad met glijbaan, trampolines en lekker veel speeltoestellen. Aan uw kinderen heeft u dus ‘geen kind meer’.
Maar Frankrijk biedt ook voor u als (groot)ouder enorm veel moois. Lees snel verder wat u kunt doen in deze streek in Frankrijk om ook een topvakantie te beleven!

Vermaak voor de ouders

U hoeft niet bang te zijn dat onze gezinscamping in Frankrijk geen faciliteiten biedt voor de wat oudere vakantiegangers. Als uw (klein)kinderen lekker aan het zwemmen en spelen zijn met elkaar en/of andere kinderen, dan kunt u eenvoudig terecht op ons sfeervolle, overdekte terras. Wellicht ontmoet u hier wel nieuwe vrienden voor het leven! U kunt ook heerlijk eten in ons eigen restaurant. Of van een lekker drankje genieten in onze gezellige bar. Maar ook als u wat actiever wilt zijn biedt onze familiecamping genoeg mogelijkheden. Ziet u uzelf straks al in het mooie Frankrijk:

  • Winnen met jeu de boules
  • Zwemmen in het zwembad
  • Zweven aan een kabelbaan
  • Wandelen door de mooie natuur
  • Sprookjesachtige dorpjes bezoeken

Kom ook naar Frankrijk!

Klinkt bovenstaande u als muziek in de oren? Wacht dan niet langer. Reserveer nu alvast een campingplaats op Camping La Perle! Als u nog vragen heeft kunt u bellen met +33(0)555830125. Wie liever mailt mag een mailtje sturen naar info@camping-laperle.nl. Wij zien u straks graag arriveren op onze gezellige gezinscamping in Frankrijk!