Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Hieronder volgen een aantal leuke berichtjes, die onze bezoekers ons gemaild hebben of in ons gastenboek (aanwezig in ons restaurant) hebben geschreven. Als jullie ook een berichtje voor ons gastenboek hebben, mail het dan naar ons onder vermelding van `gastenboek`. We zullen het met alle plezier op onze site plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.142.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 entries.
Emma Emma wrote on 18 January 2020 at 12:02
Zomer 2019 in het gastenboek op de camping geschreven: we hebben een heerlijke vakantie bij jullie gehad. Bedankt voor jullie service en gastvrijheid. Een echt pareltje! De kinderen hebben zich goed vermaakt. Vooral de waterglijbaan was een succes. Ga zo door en wie weet tot nog een keer.
Joni Joni wrote on 18 January 2020 at 12:00
zomer 2019 in het gastenboek op de camping geschreven door Joni: Ik vond het heel leuk, vooral het ponyrijden en het knutselen.
Gasten van de safaritent Gasten van de safaritent wrote on 18 January 2020 at 11:58
Zomer 2019 in het gastenboek op de camping geschreven: Wat leuk, de 1ste die zomer 2019 inluiden! Wat is het hier heerlijke en wat zijn jullie fijne mensen Gastvrij en zo open en vriendelijk, heel fijn! De kinderen vermaken zich heel goed en er is ook zo veel leuks te ontdekken in de omgeving. Bonnie Blue en Twister zijn Gill's grote vrienden en ze is helemaal weg van ze. De safaritent is ruim en luxe en wat een betoverend uitzicht. Het eten is heerlijk (ps de knoflooksaus is echt heerlijk)!
Fam. van Dijk Fam. van Dijk wrote on 18 January 2020 at 11:51
Op 29 augustus 2018 in het gastenboek op de camping geschreven: We hebben genoten van de relaxte omgeving. We hebben lekker geluierd en veel gezien. Bedankt voor de goede tips en het lekkere eten. Jullie camping en huisjes zijn een aanrader.
Marijke Zijlstra Marijke Zijlstra wrote on 18 January 2020 at 11:45
Op 25-08-2018 in gastenboek op de camping geschreven: Ook ik heb weer heerlijk genoten bij jullie op de camping. Heerlijk gezwommen, gewandeld en geluierd. Het mooie weer heeft hier ook aan meegewerkt. Bedankt voor jullie gastvrijheid en wie weet bezoek ik jullie nogmaals.
Fam. Monteban Fam. Monteban wrote on 18 January 2020 at 11:38
25-08-2018 6 jaar later weer jullie fijne camping bezocht. We hebben het weer naar onze zin gehad en geen valpartijen gehad, lekker gezwommen. Heerlijk gegeten bij jullie en genoten van de omgeving. Prachtig weer gehad!
Niekie Niekie wrote on 18 January 2020 at 11:34
3-08-2018 Het was zo bijzonder om op een plek te komen waar zowel wij als de kinderen ons vanaf het eerste moment thuis voelden. Jullie hebben echt een heerlijke plek.Dank voor de gastvrijheid!
Gerdien Gerdien from Arnhem wrote on 31 March 2017 at 11:53
Roy en Carola, Bedankt voor de super leuke tijd bij jullie. Tot snel. Groetjes, Rene, Gerdien en de kids
Fam. Hendriks Fam. Hendriks wrote on 26 August 2016 at 12:04
We hebben een hele fijne vakantie gehad! Alles is netjes geregeld. En de tocht met Rob was helemaal super. Ontzettend bedankt en wie weet tot volgend jaar.
Kees en Gerda Cabaret Kees en Gerda Cabaret wrote on 24 August 2016 at 12:03
Roy en Carola hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. We hebben een heerlijke week gehad op jullie mooie camping en komen zeker terug. Lieve groetjes.
Fam. Grote Ganseij Fam. Grote Ganseij wrote on 22 August 2016 at 12:03
De gezelligheid, gastvrijheid, rust en omgeving zullen ons zeker bij blijven!
Fam. Versluis Fam. Versluis wrote on 20 August 2016 at 12:03
We hebben genoten van de camping, de omgeving, het lekkere eten (en drinken). "La Perle" is ons goed bevallen, maar omdat we nog lang niet alles hebben (kunnen) zien/ontdekken.... komen we zeer zeker nog eens terug. We gaan onze vrienden en familie warm maken ook deze kant op te gaan! Dus wie weet tot snel!
Hermen, Margot en Loes Hermen, Margot en Loes wrote on 19 August 2016 at 12:02
We waren op de gok hierheen gereden en dat bleek een hele goede gok.... wat hebben we genoten de afgelopen 10 dagen! In de omgeving: marktjes, zwemmen in meertjes en rivieren en wandelen. Maar de camping was helemaal geweldig, waardoor we nier persé elke dag erop uit zijn gegaan. Heerlijk rustig maar ook erg gezellig, erg leuke activiteiten en een fijne speeltuin en zwembad! We hebben nog nooit zo lang op 1 camping gestaan. Heel erg bedankt!
Fam. Gooijer Fam. Gooijer wrote on 18 August 2016 at 12:02
Onwijs bedankt voor een geslaagde vakantie op jullie gezellige camping. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en voelden ons erg welkom. Ook Lynn heeft zich heel erg vermaakt. In de toekomst komen wij zeker nog een keer (of vaker) terug en in de tussentijd zullen we alleen maar positieve verhalen verspreiden onder onze vrienden/familie/kennissenkring. Nogmaals bedankt!
Edwin, Annemieke, Nikki en Siem Edwin, Annemieke, Nikki en Siem from Aalsmeer wrote on 15 August 2016 at 12:02
Merci beaucoup pour une vacances tres bien! Op verzoek van de kinderen weer terug naar de plek van vorig jaar en het was weer leuk! Nieuwe vrienden gemaakt, maar ook de buren van vorig jaar weer gezien en gewoon weer verder gegaan waar we gebleven waren. We genieten nu van de laatste ijsjes en rijden dan weer terug naar NL. Succes met jullie camping en wie weet tot ziens!
Fam. Pouw Fam. Pouw wrote on 14 August 2016 at 12:01
Wij hebben het heel gezellig gehad op jullie camping. Mooie ruime plekken en de omgeving is bijzonder en veel natuur. Het zwembad vonden de kids fantastisch. Bedankt voor de fijne tijd.
Fam. Rupert Fam. Rupert wrote on 13 August 2016 at 12:01
We vonden het heel leuk in de tent en komen zeker nog een keer terug! We hebben genoten van het lekkere weer en de mooie omgeving. En heerlijk gegeten in het restaurant en gezwommen in het zwembad. Veel leuke dingen om te doen, heel erg bedankt voor deze fijne week.
Fam. Iseger Fam. Iseger wrote on 12 August 2016 at 12:00
Geweldig bedankt voor jullie gezelligheid, inzet, hartelijkheid en humor. We hebben een super tijd gehad. Alle goeds! En tot ziens natuurlijk!
Madelon, Marja en Mark Madelon, Marja en Mark wrote on 9 August 2016 at 12:00
Hartelijk dank voor de geweldige 2 weken! Ontspannende zwempartijtjes, slaappartijen, broodjes bakken, happy hours, kinderdisco´s, trampoline, knutselen, gewoon alles!
Wim, Marieke en Renée Wim, Marieke en Renée wrote on 2 August 2016 at 12:00
Ik vond het een hele leuke camping en ik vind het jammer dat we weer weggaan. Deze zin spreekt toch voor zich?! Evenals vorig jaar weer een heerlijke vakantie gehad. Heerlijk die ontspannen sfeer. Wij hebben genoten.