Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Hieronder volgen een aantal leuke berichtjes, die onze bezoekers ons gemaild hebben of in ons gastenboek (aanwezig in ons restaurant) hebben geschreven. Als jullie ook een berichtje voor ons gastenboek hebben, mail het dan naar ons onder vermelding van `gastenboek`. We zullen het met alle plezier op onze site plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.132.114 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Gerdien Gerdien uit Arnhem schreef op 31 maart 2017 om 11:53:
Roy en Carola, Bedankt voor de super leuke tijd bij jullie. Tot snel. Groetjes, Rene, Gerdien en de kids
Fam. Hendriks Fam. Hendriks schreef op 26 augustus 2016 om 12:04:
We hebben een hele fijne vakantie gehad! Alles is netjes geregeld. En de tocht met Rob was helemaal super. Ontzettend bedankt en wie weet tot volgend jaar.
Kees en Gerda Cabaret Kees en Gerda Cabaret schreef op 24 augustus 2016 om 12:03:
Roy en Carola hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. We hebben een heerlijke week gehad op jullie mooie camping en komen zeker terug. Lieve groetjes.
Fam. Grote Ganseij Fam. Grote Ganseij schreef op 22 augustus 2016 om 12:03:
De gezelligheid, gastvrijheid, rust en omgeving zullen ons zeker bij blijven!
Fam. Versluis Fam. Versluis schreef op 20 augustus 2016 om 12:03:
We hebben genoten van de camping, de omgeving, het lekkere eten (en drinken). "La Perle" is ons goed bevallen, maar omdat we nog lang niet alles hebben (kunnen) zien/ontdekken.... komen we zeer zeker nog eens terug. We gaan onze vrienden en familie warm maken ook deze kant op te gaan! Dus wie weet tot snel!
Hermen, Margot en Loes Hermen, Margot en Loes schreef op 19 augustus 2016 om 12:02:
We waren op de gok hierheen gereden en dat bleek een hele goede gok.... wat hebben we genoten de afgelopen 10 dagen! In de omgeving: marktjes, zwemmen in meertjes en rivieren en wandelen. Maar de camping was helemaal geweldig, waardoor we nier persé elke dag erop uit zijn gegaan. Heerlijk rustig maar ook erg gezellig, erg leuke activiteiten en een fijne speeltuin en zwembad! We hebben nog nooit zo lang op 1 camping gestaan. Heel erg bedankt!
Fam. Gooijer Fam. Gooijer schreef op 18 augustus 2016 om 12:02:
Onwijs bedankt voor een geslaagde vakantie op jullie gezellige camping. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en voelden ons erg welkom. Ook Lynn heeft zich heel erg vermaakt. In de toekomst komen wij zeker nog een keer (of vaker) terug en in de tussentijd zullen we alleen maar positieve verhalen verspreiden onder onze vrienden/familie/kennissenkring. Nogmaals bedankt!
Edwin, Annemieke, Nikki en Siem Edwin, Annemieke, Nikki en Siem uit Aalsmeer schreef op 15 augustus 2016 om 12:02:
Merci beaucoup pour une vacances tres bien! Op verzoek van de kinderen weer terug naar de plek van vorig jaar en het was weer leuk! Nieuwe vrienden gemaakt, maar ook de buren van vorig jaar weer gezien en gewoon weer verder gegaan waar we gebleven waren. We genieten nu van de laatste ijsjes en rijden dan weer terug naar NL. Succes met jullie camping en wie weet tot ziens!
Fam. Pouw Fam. Pouw schreef op 14 augustus 2016 om 12:01:
Wij hebben het heel gezellig gehad op jullie camping. Mooie ruime plekken en de omgeving is bijzonder en veel natuur. Het zwembad vonden de kids fantastisch. Bedankt voor de fijne tijd.
Fam. Rupert Fam. Rupert schreef op 13 augustus 2016 om 12:01:
We vonden het heel leuk in de tent en komen zeker nog een keer terug! We hebben genoten van het lekkere weer en de mooie omgeving. En heerlijk gegeten in het restaurant en gezwommen in het zwembad. Veel leuke dingen om te doen, heel erg bedankt voor deze fijne week.
Fam. Iseger Fam. Iseger schreef op 12 augustus 2016 om 12:00:
Geweldig bedankt voor jullie gezelligheid, inzet, hartelijkheid en humor. We hebben een super tijd gehad. Alle goeds! En tot ziens natuurlijk!
Madelon, Marja en Mark Madelon, Marja en Mark schreef op 9 augustus 2016 om 12:00:
Hartelijk dank voor de geweldige 2 weken! Ontspannende zwempartijtjes, slaappartijen, broodjes bakken, happy hours, kinderdisco´s, trampoline, knutselen, gewoon alles!
Wim, Marieke en Renée Wim, Marieke en Renée schreef op 2 augustus 2016 om 12:00:
Ik vond het een hele leuke camping en ik vind het jammer dat we weer weggaan. Deze zin spreekt toch voor zich?! Evenals vorig jaar weer een heerlijke vakantie gehad. Heerlijk die ontspannen sfeer. Wij hebben genoten.
Fam. Oevening Fam. Oevening schreef op 27 juli 2016 om 11:59:
Bedankt voor alle gastvrijheid, voor de ontspannen sfeer. Wij hebben genoten. Zwemmen, luieren, lezen, ijsjes eten, fietsen over het Franse platteland, het was een heerlijke vakantie. Onze jongens konden niet zeggen wat ze het leukste vonden. Ze vonden alles leuk. Bedankt!
Janny en Henk Broekhuizen Janny en Henk Broekhuizen schreef op 4 juli 2016 om 11:59:
Het was een geweldige week. Normaal gaan we trekkend door Frankrijk. Hier konden we de verleiding niet weerstaan om na 3 à 4 dagen al te vertrekken. Bedankt voor alle gastvrijheid!
Wim, Marieke en Renée Pronk Wim, Marieke en Renée Pronk schreef op 17 augustus 2015 om 11:58:
Beste Roy en Carola, jullie hebben een geweldige familiecamping. We hebben genoten. Jullie weten een ontspannen sfeer te creëren.
Fam. de Vries Fam. de Vries schreef op 17 juli 2015 om 11:56:
We hebben een hele leuke week gehad op La Perle! Voor onze dochter van 7 was er heel erg veel te doen. Favoriet was het zwembad en de trampoline! Ook het animatieteam deed erg leuke activiteiten. Onze tent beviel prima. Lekker ruim en schoon. Het sanitair blonk elke dag. Hoogtepunt was verder de natuurwandeling. Deze week is de eerste van onze 3 Franse weken, maar we zijn nu al tot rust gekomen. Heel veel succes gewenst met La Perle!
Koos en Wil van Zoelen Koos en Wil van Zoelen schreef op 20 juni 2015 om 11:55:
Beste Carola en Roy, we hebben weer genoten van jullie fantastische plek en komen zeker weer terug. Vanavond gezellig afgesloten met een heerlijk etentje samen met mede kampeerders. Groet en een goed seizoen. p.s.: geweldig, lekkere forel trouwens!
Wil en Willemien Wagenmakers Wil en Willemien Wagenmakers uit Noord-Brabant schreef op 10 mei 2015 om 11:54:
Dat thuiszijn gevoel hebben jullie prima op ons overgebracht, beste Carola, Roy en kinderen. En niet te vergeten poes Nemo. Zomaar prikken in het charme campingboek, waar we al meerdere malen kleine kampeerwondertjes hebben uitgehaald. Natuurschoon en niet te vergeten culturele bijzonderheden hebben er mede toe bijgedragen dat ons verblijf hier een onwisbare indruk heeft gemaakt op ons. In onze beide grote kampeerfamilies zullen wij ongetwijfeld hiervan vertellen. Ga zo door! En veel succes!
Philip en Marion Beversen Philip en Marion Beversen uit Amstelveen schreef op 1 mei 2015 om 11:53:
We zijn voor het 2de jaar op de camping. Onze ervaring is een leuke, spöntane ontvangst. Het eten is aldoor zeer goed. Houden zo! Het is ons goed bevallen en hopen op deze camping terug te komen. Gegroet en tot ziens!