Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Hieronder volgen een aantal leuke berichtjes, die onze bezoekers ons gemaild hebben of in ons gastenboek (aanwezig in ons restaurant) hebben geschreven. Als jullie ook een berichtje voor ons gastenboek hebben, mail het dan naar ons onder vermelding van `gastenboek`. We zullen het met alle plezier op onze site plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.235.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
Fam. Oevening Fam. Oevening heeft geschreven op 27 juli 2016 om 11:59:
Bedankt voor alle gastvrijheid, voor de ontspannen sfeer. Wij hebben genoten. Zwemmen, luieren, lezen, ijsjes eten, fietsen over het Franse platteland, het was een heerlijke vakantie. Onze jongens konden niet zeggen wat ze het leukste vonden. Ze vonden alles leuk. Bedankt!
Janny en Henk Broekhuizen Janny en Henk Broekhuizen heeft geschreven op 4 juli 2016 om 11:59:
Het was een geweldige week. Normaal gaan we trekkend door Frankrijk. Hier konden we de verleiding niet weerstaan om na 3 à 4 dagen al te vertrekken. Bedankt voor alle gastvrijheid!
Wim, Marieke en Renée Pronk Wim, Marieke en Renée Pronk heeft geschreven op 17 augustus 2015 om 11:58:
Beste Roy en Carola, jullie hebben een geweldige familiecamping. We hebben genoten. Jullie weten een ontspannen sfeer te creëren.
Fam. de Vries Fam. de Vries heeft geschreven op 17 juli 2015 om 11:56:
We hebben een hele leuke week gehad op La Perle! Voor onze dochter van 7 was er heel erg veel te doen. Favoriet was het zwembad en de trampoline! Ook het animatieteam deed erg leuke activiteiten. Onze tent beviel prima. Lekker ruim en schoon. Het sanitair blonk elke dag. Hoogtepunt was verder de natuurwandeling. Deze week is de eerste van onze 3 Franse weken, maar we zijn nu al tot rust gekomen. Heel veel succes gewenst met La Perle!
Koos en Wil van Zoelen Koos en Wil van Zoelen heeft geschreven op 20 juni 2015 om 11:55:
Beste Carola en Roy, we hebben weer genoten van jullie fantastische plek en komen zeker weer terug. Vanavond gezellig afgesloten met een heerlijk etentje samen met mede kampeerders. Groet en een goed seizoen. p.s.: geweldig, lekkere forel trouwens!
Wil en Willemien Wagenmakers Wil en Willemien Wagenmakers uit Noord-Brabant heeft geschreven op 10 mei 2015 om 11:54:
Dat thuiszijn gevoel hebben jullie prima op ons overgebracht, beste Carola, Roy en kinderen. En niet te vergeten poes Nemo. Zomaar prikken in het charme campingboek, waar we al meerdere malen kleine kampeerwondertjes hebben uitgehaald. Natuurschoon en niet te vergeten culturele bijzonderheden hebben er mede toe bijgedragen dat ons verblijf hier een onwisbare indruk heeft gemaakt op ons. In onze beide grote kampeerfamilies zullen wij ongetwijfeld hiervan vertellen. Ga zo door! En veel succes!
Philip en Marion Beversen Philip en Marion Beversen uit Amstelveen heeft geschreven op 1 mei 2015 om 11:53:
We zijn voor het 2de jaar op de camping. Onze ervaring is een leuke, spöntane ontvangst. Het eten is aldoor zeer goed. Houden zo! Het is ons goed bevallen en hopen op deze camping terug te komen. Gegroet en tot ziens!
Fam. Klein Fam. Klein uit Utrecht heeft geschreven op 24 augustus 2014 om 11:52:
Het waren 2 mooie weken op deze leuke camping. We hebben genoten van de gezellige avonden op het terras van het restaurant. Mooie omgeving en aardige mensen. Goed onderhouden sanitair en heerlijke douches. Kinderen hebben veel vriendjes gemaakt en willen volgend jaar weer terugkomen. Veel succes met jullie mooie camping!
Fam. v. Logchem Fam. v. Logchem uit Delft heeft geschreven op 12 augustus 2014 om 11:52:
Wederom voor het 3de jaar op deze mooie camping. Het was weer fantastisch met weer een prachtig uitzicht vanaf het terras van ons chalet. We hebben weer volop genoten en het verveelt nog steeds niet!
Ilse Vogel Ilse Vogel uit Zoetermeer heeft geschreven op 2 augustus 2014 om 11:51:
Ik vond het hier heel leuk. De omgeving vond ik mooi. De animatie was leuk en gezellig. We hebben lekker gegeten in het restaurant. Het zwembad was erg leuk. Het was ook leuk spelen in de speeltuin. Misschien tot de volgende keer.
Ilse, Dennis, Tamara en Tim Ilse, Dennis, Tamara en Tim heeft geschreven op 22 juli 2014 om 11:51:
Bij aankomst zijn we vriendelijk ontvangen. Mooie kampeerplekken, ook voor grote tenten. De kinderen konden zelfstandig naar de speeltuin gaan. De waterglijbaan was natuurlijk helemaal geweldig! Heerlijk in het restaurant gegeten en veel leuke mensen ontmoet. Eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. We hebben genoten van een heerlijke vakantie.
Fam. Schaal Fam. Schaal heeft geschreven op 5 juli 2014 om 11:50:
Op aanraden van vrienden hebben we deze camping gevonden. Het is een heerlijke camping die rust en creativiteit uitstraalt. Ons uitzicht was formidabel en de voorzieningen uitstekend! Nogmaals dank voor een fijn verblijf en wie weet tot de volgende keer!
Rodger and Andrea Rodger and Andrea heeft geschreven op 17 juni 2014 om 11:50:
Thank you for a lovely site and our stay. Wonderful food from de MASTER CHEF. The Bread delivery each morning was lovely, thanks.
Marcel, Nicoline en Femke Kömmelt Marcel, Nicoline en Femke Kömmelt uit Markelo heeft geschreven op 17 augustus 2013 om 11:43:
Wat een top locatie. We hebben genoten van de omgeving, restaurant, zwembad, speeltuin, etc. Wat is de week snel gegaan. Helaas komt aan alles een eind. Wij wensen jullie heel veel goede jaren toe en heel erg veel geluk!
Fam. Hovestad Fam. Hovestad uit Rhenen heeft geschreven op 26 juli 2013 om 11:43:
Geweldige week gehad! Bedankt! We komen zeker nog eens terug.
Yvonne en Steph Yvonne en Steph uit Duurland heeft geschreven op 17 juli 2013 om 11:42:
We hebben ontzettend genoten van jullie camping. Leuke mensen ontmoet en de sfeer hier is heel relaxt. We hebben genoten van de thema avonden en al het andere lekkere eten. Kortom, het is top hier en zeker een aanrader.
Melissa, Aad, David en Arthur Melissa, Aad, David en Arthur uit Boekelo heeft geschreven op 12 juli 2013 om 11:42:
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Perfecte combinatie van rust, service, etentjes en uitjes. Onze kinderen konden gaan en staan waar ze wilden, ideaal! Bedankt voor alles en misschien zelfs tot een volgende keer.
Anton en Willie Anton en Willie uit Almere heeft geschreven op 1 juni 2013 om 11:41:
Onverwachts een weekje hier op de camping. We hebben genoten van de wandelingen en de plaatsen die we bezocht hebben. We hebben heerlijk gegeten en jullie gastvrijheid als positief ervaren. Veel geluk en succes.
Wim de Bever en Bep Coelman Wim de Bever en Bep Coelman heeft geschreven op 17 januari 2013 om 11:40:
Fijne dagen gehad bij deze lieve mensen! Lekker gegeten en hulp aanwezig indien nodig.
Rosalie Heerink en Lisa Lammers Rosalie Heerink en Lisa Lammers uit Nijverdal heeft geschreven op 17 augustus 2012 om 11:38:
13 juli kwamen wij hier aan om hier 5,5 weken te blijven als animatieteam. Spannend, maar de eerste indruk was erg goed (nu nog steeds!!!). Het weer was de afgelopen weken top (3 dagen regen in totaal), de bedden sliepen heerlijk en de douche was fijn. Het werk wat we doen, is goed te doen over de dag verspreid. 's Avonds helpen we in het restaurant. We leren veel: salades maken, bedienen, biertjes tappen, afwassen. Het was een super ervaring om hier zo lang te mogen werken en we willen Roy en Carola heel erg bedanken. We hebben een heerlijke tijd gehad op de camping. Veel liefs van de meiden van de animatie.