Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Hieronder volgen een aantal leuke berichtjes, die onze bezoekers ons gemaild hebben of in ons gastenboek (aanwezig in ons restaurant) hebben geschreven. Als jullie ook een berichtje voor ons gastenboek hebben, mail het dan naar ons onder vermelding van `gastenboek`. We zullen het met alle plezier op onze site plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.235.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
Fam. van Logchem Fam. van Logchem uit Delft heeft geschreven op 11 augustus 2012 om 11:37:
Ruim 2 weken in een mobilhome genoten van jullie camping en van de schitterende omgeving! Heerlijk genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!
Fam. Monteban Fam. Monteban uit Castricum heeft geschreven op 8 augustus 2012 om 11:36:
3 weken mochten we bij jullie op de camping staan. We hebben ontzettend genoten. Mooi weer en de gezelligheid van jullie camping. Bedankt voor de gastvrijheid van jullie en al jullie helpende handjes. We komen graag een keertje terug.
Ronald en Lineke Ronald en Lineke uit Hooglanderveen heeft geschreven op 5 augustus 2012 om 11:33:
Wat een mooie camping met vriendelijke eigenaren. We kwamen op doorreis voor 1 nachtje, maar we zijn veel langer gebleven. 't Was prachtig weer en we gingen fietsen, maar net 7 km op de teller of het begon te stortregenen. Nat tot op onze onderbroek! Lekker gegeten in het restaurant. We hebben ons prima vermaakt. Wat een geweldige gastvrouw en gastheer. Carola en Roy, ga zo door! Complimenten. Deze camping zullen we niet snel vergeten. Als we weer thuis zijn, gaan we zeker naar deze plek verlangen. Lieve, zorgzame mensen, dank je wel!
Sjef en Josien Eijkenboom Sjef en Josien Eijkenboom uit Eys heeft geschreven op 29 juli 2012 om 11:29:
Wij willen jullie bedanken voor de gezellige en hartverwarmende dagen dankzij jullie gastvrijheid. We zijn nu voor de 2de keer hier geweest en weer erg gastvrij ontvangen. Elke morgen verse broodjes op de tafel, het zonnetje scheen mooi, wat wil je nog meer. Toen we aankwamen in juni, wisten we niet wat we zagen, een prachtig huis, het restaurant was klaar, een zwembad, een nieuw sanitairgebouw erbij en dan nog de dieren. Bijna de hele camping opgeknapt, ongelofelijk hard gewerkt. Ga zo door! Het eten was heerlijk, vooral de spare ribs en halve hanen. Het leukste vonden wij het happy hour uurtje, lekker kletsen met jullie en andere campinggasten. Mensen kunnen ook kijken op zoover.nl onder de naam La Perle, Limousin, Creuse, Frankrijk. Hier staan ook foto's van hoe het bij Carola en Roy op de camping eruit ziet. Iedereen een fijne vakantie toegewenst. Carola en Roy, veel succes verder met jullie camping en tot ziens.