Kindvriendelijke camping Frankrijk

Ook voor de allerkleinsten

Wilt u op vakantie naar een kindvriendelijke camping in Frankrijk? Dan bent u bij Camping La Perle aan het juiste adres. Wij staan al vele jaren bekend als een zeer kindvriendelijke camping. Zo is er voor de allerkleinsten volop vertier te vinden. Van het rustig rijden op onze pony’s tot urenlang gek doen op de trampolines. Maar uiteraard zorgen wij er ook voor dat de (schoon)ouders zich niet hoeven te vervelen. Lees snel verder waarom vele gezinnen elk jaar terug willen naar onze vakantieplek in Frankrijk!

Veilig en verrassend leuk

U wilt natuurlijk graag weten wat het kindvriendelijke aan ons vakantieoord is. Dan noemen wij graag eerst onze veiligheid. Alle campingplaatsen bij ons zijn netjes afgebakend met bomen. Dit wordt doorgaans heerlijk ervaren als een veilige privéplek. Elke plaats is bovendien voorzien van een elektra- en wateraansluiting. U hoeft dus niet ver te lopen om water te halen of eten te maken. Omdat elke plek ook meteen lekker ruim is opgesteld, verliest u uw kroost niet snel uit het oog. Wat verder opvalt is dat wij enorm veel leuke kindvriendelijke activiteiten aanbieden. Lees daar hieronder meer over!

Wat is er te doen op onze kindvriendelijke camping in Frankrijk?

Om te beginnen zijn wij gevestigd op een van de mooiste plekjes in Frankrijk: de Limousin. Deze natuurlijke omgeving heeft een heerlijk klimaat, is lekker rustig en biedt kinderen alles om een heerlijke vakantie te kunnen hebben. Graag vertellen wij u meer over wat onze kindvriendelijke camping kinderen zoal te bieden heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Pony’s aaien en verzorgen
  • Spelen op de vele speeltoestellen
  • Lekker los gaan op de trampolines
  • Konijnen knuffelen in het konijnendorp
  • Mooie kunstwerken bouwen in de zandbak

Maar zoals gezegd; wij vergeten ook de (schoon)ouders niet. U kunt bijvoorbeeld op ons terras van een heerlijk wijntje. In ons restaurant genieten van een heerlijk diner. En de mooiste wandelingen maken. Kortom, wij bieden voor ieder wat wils!

Kriebelt het ook al bij u?

Ziet u uw (klein)kinderen ook al genieten? Lekker knuffelen met al onze dieren. Lachen met andere kinderen bij de speeltoestellen. En zich laten verwonderen door de prachtige natuur en vergezichten. Boek nu alvast uw droomvakantie bij Camping La Perle. Voor vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer +33(0)555830125. Mailt u liever? Stuur dan uw e-mail naar info@camping-laperle.nl. Wij vertellen u graag meer over onze kindvriendelijke camping in Frankrijk!