Kindvriendelijke camping Midden Frankrijk

Kindvriendelijke camping La Perle!

Heeft u kleine kinderen en bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Midden Frankrijk? Dan is Camping La Perle een uitstekende keuze! Nederlandse eigenaren, kleinschalig van opzet en genoeg activiteiten voor jong en oud! En dat in het midden van een prachtige, bosrijke omgeving. Wilt u zelf de charme van dit prachtige gebied in Frankrijk ervaren? Op onze website vindt u meer informatie, maar uiteraard kunt u ook contact opnemen zodat wij u meer over onze parel in het midden van Frankrijk kunnen vertellen.

La Perle: de kindvriendelijke camping in Midden Frankrijk

Als u met uw kinderen vakantie wilt vieren, zijn er natuurlijk een aantal eisen waar de camping aan moet voldoen. Daarom is ons motto ook: jullie kinderen zijn onze kinderen! Wij zullen er dan ook voor zorgen dat het uw kinderen aan niets ontbreekt. Er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig, trampolines en een mooie zandbak. Daarnaast hebben wij ook een ware dierenfamilie waar u uw kinderen kennis mee kunt laten maken. Denk aan onze lieve pony’s en de konijntjes uit het konijnendorp. Op een warme dag kunnen uw kinderen tevens een duik nemen in een van onze zwembaden! Kortom: voor een kindvriendelijke camping bent u bij La Perle aan het juiste adres!

Moderne faciliteiten

Ook de kampeerplaatsen zijn op een kindvriendelijke manier ingericht. Ruime plaatsen voorzien van elektriciteit en stromend water. Alle plaatsen zijn afgebakend met coniferen, zodat u in rust en ontspanning van uw vakantie kunt genieten. Al onze kampeerplaatsen liggen op steenworp afstand van de moderne sanitairgebouwen met douches, wasplekken en voldoende toiletten. Kortom: het zal u aan niets ontbreken in Frankrijk als u kiest voor La Perle!

Wat maakt La Perle een juiste keuze?

Hieronder zetten wij nog een overzichtelijk voor u op een rij waarom La Perle een uitstekende keuze is als u vakantie wilt vieren in het mooie Frankrijk:

  • Midden in een prachtige, bosrijke omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • Rustig gelegen kampeerplaatsen
  • Genoeg vermaak voor jong en oud
  • Prachtige bezienswaardigheden in de buurt

Boek bij onze kindvriendelijke camping in Midden Frankrijk!

Hopelijk hebben wij u weten te overtuigen van wat La Perle u te bieden heeft. Maar niet alleen voor u, maar ook voor uw kinderen! Neem dan ook contact met ons op zodat wij u zelf meer kunnen vertellen. Per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@camping-laperle.nl of bel ons op telefoonnummer: +33(0)555830125. La Perle is de kindvriendelijke camping in Midden Frankrijk voor een onvergetelijke vakantie!