Kleine camping Frankrijk

Dat kleine geluk

U zoekt naar een lieve, kleine camping in Frankrijk? Dan is La Perle uw ideale vakantieverblijf. Onze camping is lekker klein. Niet te veel mensen, niet te hectisch en niet te krap op elkaar. Maar dat wij een camping zijn van geringe grootte, betekent natuurlijk niet dat er niks te beleven valt. Wij bieden volop vertier. Voor jong en oud. U vindt ons in het prachtige natuurrijke gebied de Limousin. Een prachtig stukje Frankrijk, ongerept en sprookjesachtig. Als u dus zoekt naar een kleine camping, waar u nog dat kleine geluk kunt vinden, dan is La Perle uw partner!

Van een actieve ochtend…

Op onze kleine camping kan iedereen volop vakantie vieren. Niemand hoeft zich te vervelen. Wij geven u graag een mogelijke beschrijving van een dagbesteding op onze camping. U wordt wakker in uw (eigen of bij ons gehuurde) tent. Deze staat op een ruime campingplaats, voorzien van elektra- en wateraansluiting. Afgebakend met bomen, waardoor u echt een eigen privéplekje heeft. Wilt u liever verblijven in een chalet of mobilhome? Ook dat kan bij ons. Uw kinderen rennen direct naar het heerlijke zwembad. Hierbij treft u ook nog een peuterbadje aan. En een leuke waterglijbaan! Kijk ze nou eens gezellig ravotten met die andere kinderen. Die zijn van dat gezellige stel dichtbij jullie campingplaats, toch? Na een tijdje heeft uw kroost zin om de diertjes weer even te knuffelen. Ja, op naar het complete konijnendorp! Vervolgens stapt u de auto in en rijdt naar het dichtstbijzijnde dorpje. Prachtig, die Middeleeuwse bouwstijl! Dit is het Frankrijk zoals u het altijd al heeft willen zien. Groot qua indruk, maar vol met kleine emoties. Die nog jarenlang gekoesterd zullen worden.. U stapt uren later de auto weer in, terug naar La Perle.

…tot een rustige avond

Aldaar aangekomen stopt u de kinderen in bed. Wat hebben ze genoten! Zelf trekt u nog even een flesje wijn open. U neemt plaats voor uw tent of op ons gezellige, overdekte terras. Alvast plannen maken voor morgen. Gaan we:

  • Jeu de Boules spelen
  • Brocanterieën bezoeken
  • Rijden op onze lieve pony’s
  • Wandelen door de mooie natuur
  • Kaasjes proeven bij de Fromagerie

Wij zijn uw ideale kleine camping in Frankrijk!

U begrijpt, La Perle biedt het beste van twee werelden. Kleinschaligheid en rust, maar tegelijkertijd ook volop vertier en gezelligheid. Reserveer nu! Bel ons via +33(0)555830125. Of stuur een mailtje naar info@camping-laperle.nl. Wij zijn de kleine camping in Frankrijk waar u naar op zoek bent!