Kleinschalig kamperen Frankrijk

Lekker intiem en persoonlijk

Bent u een liefhebber van kleinschalig kamperen in Frankrijk? Dat begrijpen wij, van Camping La Perle, volkomen. Onze camping is dan ook ingericht voor mensen zoals u. Wij zijn een kleine camping, met mooie, ruime afzonderlijke campingplaatsen. Dat wij kleinschalig zijn, betekent echter niet dat er niets te beleven valt. U vindt ons namelijk in het prachtige gebied de Limousin. Volgens velen het nog echte ongerepte stukje Frankrijk. Wilt u daar ook graag kleinschalig gaan kamperen? Kijk dan snel wat Camping La Perle u te bieden heeft.

Genoeg te beleven

Onder kleinschalig kamperen verstaan wij dat u echt het gevoel heeft een unieke vakantie te beleven. Helemaal persoonlijk, precies afgestemd op uw wensen. En waar u als stel of familie weer even dichter bij elkaar komt. Er is weer tijd voor uzelf, tijd voor elkaar, tijd om te genieten. Even niets moeten. Maar alleen genieten van die heerlijke rust.. Heeft u hier behoefte aan? Dat kan prima in de Limousin. Het gebied in Frankrijk waar Camping La Perle gevestigd is. U kunt in dit gebied prachtige wandelingen maken. Urenlange fietstochten afleggen. Of een bezoekje brengen aan authentieke, Franse dorpjes. Waar qua bouwstijl niets veranderd is sinds de Middeleeuwen. Geniet aldaar van typisch franse kaasjes van de Fromagerie. Koop leuke souveniertjes bij een brocanterie. Of laat u inspireren op gezellige en levendige marktjes. Alles even kleinschalig, maar vol van emotie en sfeer. Zo hoort een vakantie te zijn. Bent u het daarmee eens? Overweeg dan eens een campingplaats te boeken bij Camping La Perle!

Uw eigen privéplek

Kamperen op onze camping is een ware belevenis. U zit niet klem geperst tussen de andere vakantiegangers. Nee, u heeft een ruime, eigen plek. Elke campingplaats is namelijk afgebakend met mooie bomen. En elke plek is voorzien van een elektra- en wateraansluiting. Van alle gemakken voorzien dus! Is dit het kamperen waar u naar verlangt? Wij hebben onder andere een:

  • Gezellige bar
  • Overdekt terras
  • Sfeervol restaurant
  • Schattig konijnendorp
  • Zwembad met glijbaantje

Wilt u graag kleinschalig kamperen in Frankrijk?

Kortom, bij Camping La Perle vindt u alles voor een topvakantie. Rust, plezier, ontspanning en gezelligheid. Boek nu uw campingplaats! Bel ons via +33(0)555830125. Of stuur een mailtje naar info@camping-laperle.nl. Kom kleinschalig kamperen in Frankrijk bij Camping La Perle.