Kleinschalige camping Frankrijk

Kleinschalig kamperen in het prachtige Frankrijk!

Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie in Frankrijk, maar niet op een overbevolkte camping wilt staan, is La Perle de kleinschalige camping in Frankrijk waar u en uw familie de zomer heerlijk door kunnen brengen. Inmiddels weten veel Nederlanders deze prachtige omgeving te waarderen. Bent u benieuwd? De Nederlandse eigenaren van La Perle vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw vakantie op deze camping in Frankrijk te boeken. Ook kunnen zij u uitstekend informeren over de omgeving en de bezienswaardigheden in deze prachtige Franse streek.

Een prachtig groen gebied

Camping La Perle ligt in het Franse departement Creuse. Dit departement telt 125.000 inwoners. Door de grote hoeveelheid bossen, doorkruist met beken en rivieren, staat dit gebied ook wel bekend als oase van rust en ontspanning. Het ware leven vind je in Creuse! Ideaal dus voor iedereen die op zoek is naar een plek om in een groen gebied vakantie te vieren. Daarnaast staat deze streek ook bekend om de prachtige wandel- en fietsroutes en talrijke bezienswaardigheden zoals dorpjes en kastelen. Hoe ideaal is het dan om deze mooie plekken vanuit een kleinschalige camping in Frankrijk aan te doen? Dan is Camping La Perle uw uitstekende keuze!

La Perle: meer over onze campingplaats

Familie Rijkx, bestaande uit Carola en Roy en kinderen Danique en Donovan, zijn de eigenaren van La Perle. Met La Perle werd een droom werkelijkheid: in Frankrijk een eigen, kleinschalige campingplaats runnen. Inmiddels heeft La Perle verschillende vernieuwingen ondergaan, zoals een modern sanitairgebouw, activiteiten en zwembaden. Jong en oud zullen zich dus uitstekend kunnen vermaken! Hieronder een opsomming van een aantal fijne eigenschappen van La Perle:

  • Prachtig, bosrijk gebied
  • Nederlandse eigenaren
  • Rustige, afgebakende kampeerplekken
  • Moderne voorzieningen
  • Kleinschalige opzet

Bent u overtuigd? Via onderstaande contactgegevens kunt u uw vakantie reserveren!

Kleinschalig kamperen Frankrijk? Camping La Perle!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Neem dan contact op zodat wij u meer kunnen vertellen over de beschikbaarheid van de kampeerplaatsen, de omgeving en bezienswaardigheden. Op onze website staat al een hoop informatie over onze camping in Frankrijk, maar natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord. Bel La Perle, onze kleinschalige camping in Frankrijk op telefoonnummer: +33(0)555830125.