Nederlandse camping Frankrijk

Camping La Perle: Nederlandse camping in Frankrijk

Bent u op zoek naar een Nederlandse camping in Frankrijk? Dan is Camping La Perle in Limousin (het midden van Frankrijk) een uitstekende keuze. Onze rustige en gezellige familiecamping beschikt over een aantal intieme en afgebakende plaatsen, zodat u in alle privacy en rust van uw vakantie kunt genieten. Er is voor jong en oud van alles te beleven en u zult op deze Nederlandse camping een vakantie vieren die u nooit zult vergeten! Heeft u interesse? Neem dan contact op voor het reserveren van uw plaats op Camping La Perle.

Meer over de streek

De streek waar La Perle is gevestigd, is Limousin. Als gevolg van het milde klimaat behoort deze streek tot een van de groenste van Frankrijk. Kenmerkend voor Limousin zijn de roodbruine runderen, de rivieren en de hoofdstad Limoges. Vanwege het rustig stromende water zijn deze rivieren voor een groot deel ideaal voor zwem- en watersport. Ook is er de mogelijkheid om in deze streek het rustige plattelandsleven op te zoeken. Wandelen, fietsen, golfen en kanoën kunt u hier naar hartelust! Heeft u een actief dagje achter de rug? Neem na afloop dan een heerlijk verkoelende duik in het zwembad van La Perle!

Wat heeft La Perle u te bieden?

Wat maakt La Perle nu een geschikte Nederlandse camping in Frankrijk om uw vakantie door te brengen? Naast het feit dat de Nederlandse camping La Perle gelegen is in een prachtige streek, bieden wij u het volgende:

  • Nederlandse eigenaren
  • Een combinatie van zon, water, gastvrijheid en kleinschaligheid
  • Kindvriendelijk
  • Prachtige bezienswaardigheden
  • Diverse activiteiten

Bent u overtuigd van deze prachtige kenmerken? En wilt u ook met uw gezin of familie uw vakantie doorbrengen in een van de mooiste Franse streken? Reserveer dan snel uw vakantie via onderstaande contactgegevens!

Op zoek naar een Nederlandse camping in Frankrijk?

Wilt u een plek reserveren bij La Perle? Neem dan vooraf contact op met de Nederlandse eigenaren. Zij kunnen u meer vertellen over de beschikbaarheid van de campingplaatsen. Wenst u vooraf meer informatie? Ook kunnen zij u meer vertellen over de streek, de activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Wij heten u van harte welkom en zullen u begroeten met een warm welkom! Stuur een e-mail naar info@camping-laperle.nl of bel op telefoonnummer +33(0)555830125 voor een reservering op onze prachtige Nederlandse camping in Frankrijk!