Stacaravan huren Frankrijk

Huur eens een mobilhome!

Wilt u voor de komende vakantie een mooie, grote en praktische stacaravan huren in Frankrijk? Heel verstandig! Toch dat lekkere kampeergevoel, maar wel van alle gemakken voorzien. Dat biedt een stacaravan u. Wij van Camping La Perle begrijpen dat als geen ander. Op onze camping, gelegen in het prachtige Limousin, in het middenwesten van Frankrijk, kunt u uw wensen prima tot werkelijkheid brengen. Lees snel verder welke stacaravan u kunt huren bij ons. Of zoals wij ze noemen: ‘mobilhomes’!

Ons aanbod in stacaravans

De stacaravans/mobilhomes van Camping La Perle zijn te verdelen in twee soorten. Zo hebben wij een ‘standaard stacaravan’ voor vier personen. En verschillende, wat ruimere mobilhomes. Deze zijn voor vier tot zes personen. Weet u al welke soort u wilt huren? Lees snel verder om meer te weten te komen over onze mobilhomes. De standaard variant bijvoorbeeld is compleet ingericht. Bovendien aangesloten op de waterleiding en het riool. U heeft hier alles tot uw eigen beschikking. Een douche, een wc, een keukentje, een gezellig zitje en maar liefst twee slaapkamers. De ruimere mobilhomes beschikken over hetzelfde, maar bieden gewoon net wat meer leefruimte. Wilt u dus wel lekker kamperen, maar geen gebruik hoeven maken van openbare sanitaire ruimtes? En niet op een luchtbedje hoeven te slapen? Kies er dan voor een mobilhome bij Camping La Perle te huren. Lees snel verder wat u allemaal kunt ondernemen in Frankrijk!

Tips voor als u een stacaravan gaat huren in Frankrijk

Wij vertellen u graag meer over wat u zoal kunt ondernemen op en om onze camping. Deze is ten eerste gevestigd in het prachtige gebied Limousin. U vindt hier de regio’s Creuse, Haute Vienne en Corrèze. Deze streken staan bekend om de prachtige natuur, authentieke marktjes en het milde klimaat. Omdat onze camping tegelijkertijd voldoende vermaak voor de jongere gasten biedt, kan iedereen bij ons optimaal genieten. Als u bij ons een stacaravan komt huren kunt u bijvoorbeeld:

  • Golfen
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Zwemmen
  • Ontspannen

Boek uw vakantie nu al!

U begrijpt, vanuit Camping La Perle kunt u precies díe vakantie vieren waar u al jaren van droomt. Dat echte kampeergevoel, maar van alle gemakken voorzien. Onze stacaravans zijn erg populair. Wacht dus niet te lang. Reserveer direct of stel uw eventuele vragen via +33(0)555830125. Mailen kan naar info@camping-laperle.nl. Komt u ook bij Camping La Perle een stacaravan huren in Frankrijk?