Vakantiehuis huren in Frankrijk

Een eigen huisje in de Limousin

Kijk eens bij het aanbod van Camping La Perle als u een vakantiehuis wilt huren in Frankrijk. Bij ons vindt u vele ruime campingplaatsen. Maar als u echt compleet verzorgd wilt genieten kunt u beter één van onze vakantiehuizen huren. Ook voor u hebben wij het ideale vakantiehuis. Zoekt u een ruim, prachtig gelegen chalet? Temidden het mooie groene, Franse landschap? Kies dan voor een chalet van Camping La Perle. In de streek Limousin in het middenwesten van Frankrijk. Lees snel verder als u zo’n vakantiehuis wilt huren!

Beleef een topvakantie als gezin

Wist u dat onze vakantiehuizen ideaal zijn voor (jonge) gezinnetjes? Neem bijvoorbeeld ons vakantiehuis ‘Agréable’. Dit chalet is te huren voor vier personen. De ouders kunnen terecht in de slaapkamer met het tweepersoonsbed. De kinderen kunnen ‘s avonds gezellig in het stapelbed in de andere slaapkamer klimmen. Een ideaal vakantieverblijf dus voor een jong gezin. Ons andere chalet, genaamd ‘Danique’, is geschikt voor vier tot en met zes personen. In beide vakantiehuizen treft u een gezellige keuken aan, een badkamer met douche en toilet, een sfeervol zithoekje en een prettig, ruim terras. En laatstgenoemde gaat uiteraard gepaard met een adembenemend uitzicht. Ziet u uzelf al uitkijken over de groene velden van Frankrijk? Met een glaasje wijn in de hand? Terugkijkend op weer een supergeslaagde dag? Boek dan snel een chalet bij ons!

Volop vermaak voor iedereen

Bij Camping La Perle geniet iedereen optimaal. Zowel de allerjongsten als de alleroudsten. Als u verblijft in een chalet van ons zit u lekker privé in uw eigen vakantieverblijf. Maar tegelijkertijd lekker dichtbij onze camping, waar van alles te beleven valt. Wij sommen graag even voor op wat u kunt verwachten als u bij ons een vakantiehuis gaat huren:

  • Jeu de Boules onder knie krijgen
  • Schatten van diertjes volop knuffelen
  • Urenlang zwemplezier in ons zwembad
  • Heerlijke lokale gerechten proeven in de dorpjes
  • Souvenirs kiezen uit de vele mooie spulletjes op markten

Ga een vakantiehuis huren in Frankrijk!

Begint u ook steeds meer zin in vakantie te krijgen? Wacht dan niet te lang. Boek nu alvast uw eigen chalet. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via +33(0)555830125. Een mail sturen kan naar info@camping-laperle.nl. Bij Camping La Perle staat ook uw ideale vakantiehuis om te huren in Frankrijk!