Vakantiewoning huren Frankrijk

Op vakantie in Limousin

Wist u dat u bij Camping La Perle ook een prachtige vakantiewoning kunt huren in Frankrijk? Wij bieden namelijk naast onze vele ruime campingplaatsen ook twee sfeervolle chalets aan. Wellicht zit daar ook uw perfecte vakantiewoning tussen. Beide chalets van Camping La Perle zijn ruim, uniek gelegen en bieden prachtig uitzicht over het groene, Franse landschap. En wel dat van de streek Limousin. Volgens vele het mooiste stukje Frankrijk. Bent u van plan een vakantiewoning te huren voor de komende vakantie? Lees dan snel verder!

Voor de mooiste familievakanties

Onze chalets zijn perfect voor leuke gezinnetjes. Dat leggen wij u graag even uit. Zoals gezegd bieden wij twee chalets aan. De eerste, genaamd ‘Danique’, is te huren voor maximaal zes personen. In deze vakantiewoning vindt u twee slaapkamers. Het andere chalet draagt de naam ‘Agréable’. Deze is te huren voor vier personen. De twee slaapkamers van dit vakantiehuis zijn voorzien van één tweepersoonsbed en één stapelbed. Ideaal dus voor een gezinnetje met twee kinderen. Beide chalets beschikken over een gezellige keuken, een douche met toilet, een knus zithoekje en een mooi, ruim terras. Beeldt u eens in.. Straks staat u, met een lekker glaasje wijn in de hand, te genieten van dat prachtige uitzicht. Terwijl de kinderen al lekker op bed liggen, evalueert u samen nog even de dag. Hoe gezellig het zwembad was, hoe lief de dieren van de camping en hoe overrompeld uw kroost. Van al dat moois in Frankrijk… Kriebelt het al?

Als u bij ons een vakantiewoning komt huren in Frankrijk

Als u bij ons uw volgende vakantie gaat vieren, zult u zich afvragen waarom u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Hierbij alvast wat tips als u besluit bij ons een vakantiewoning te huren:

  • Ga lekker zwemmen in ons zwembad
  • Aai onze schatten van diertjes
  • Bezoek de beroemde (paarden)markten
  • Proef volop bij de Fromagerie in de buurt
  • Laat uw kind losgaan op onze trampolines

Kunt u ook niet meer wachten?

Kunt u, na het lezen van bovenstaande, ook niet meer wachten tot het zover is? Wacht dan niet langer. Reserveer nu alvast uw ideale chalet. Dan weet u zeker straks een topvakantie tegemoet te rijden. Wenst u nog wat meer informatie? Vraag dit dan bij ons op. Dit kan telefonisch via +33(0)555830125. Als u uw vragen liever mailt, kunt u deze sturen naar info@camping-laperle.nl. U ziet, bij Camping La Perle kunt u uw ideale vakantiewoning huren in Frankrijk!